Take a dirty picture for me

Eweline Dorch: Killar ute på krogen, de blir som djur på kvällen. Jag fattar inte , men det är sjukt hur sliskiga dom blir! Dom tror att alla är lätta, och det spelar ingen roll hur fula dom själva är, dom tror att dom har en chans ändå!

The devils got a fresh new place to play, in your brain like a maze you can never escape

Jag har blivit som en liten unge. Förra terminen kunde jag klara mig på 5 timmars sömn i skolan och leva ett någorlunda normalt liv, idag sov jag sex timmar och det kändes som att jag skulle dö hela dagen.
Kände mig helt deppig hela dagen och hade nära till tårarna flera gånger, men efter en timmes nap kände jag mig mänsklig igen.

Men nu är mitt hår iaf fint och glansigt. Behandlingen tog runt två timmar, och det sved i ögonen, men nu har jag fint hår i 4 månader. Tack mamma

Köpte även gröna mjukisar till slut. Ska se om inte jag bör köpa ett par persikofärgade också?...


What do I have to say, maybe
I should do what I have to do to break free and
whatever happens to you, we'll see
but it's not gonna happen to me

I say I'm so shy, you say you're the perfect guy, I should probably be on my way

Imorgon ska jag köra en Keratin-behandling på mitt hår igen. Få det rakt, mjukt och fint.

Smickrande bild på mina fingrar, men där är min nya kärlek <3


Save your goodbye, you're everywhere I go

Bra vänskap

Ghazal: Fyan vad jag har panik nu, kul kul...
Mattias: Här Ghazal, ta en shot (överräcker en Jägershot)
Joppe: Nej, här Ghazal, ta två..

Tack till Nackademin killarna för en intressant fylla igår

When you gonna stop breaking my heart, I don't wanna be another one

Mitt huvud bara d-dunkar. Otroligt jobbigt, tänkte vaa jätteduktig idag, ställde klockan på elva, tänkte plugga lite, städa lite och sedan iväg på hemligt uppdrag med Gabba. Det sket ju sig fint

Jag vill vara rumänsk. Eller typ gifta mig med en rumänier. Min kärlek till detta land började först när jag bilade med pappa runt i Östeuropa för tre år sen, och sedan när jag träffade de två snyggaste killarna någonsin nere i Rhodos.

Landet har allt, god mat, snygga killar, och den bästa musiken. Edward Maya, Inna, Mattyas, Akcent






If I told you, you where right, would you take my hand tonight

Saga Ellqvist, värre än en katolsk mamma

Saga: Du är också duktig ghazal, du är ett mvgbarn så det är bara att stänga ner msn, fb, MOBILEN och skita i alla killar och plugga

Ghazal: Men jag vill inte plugga?

Saga: KAN DU STÄNGA AV ALLA KILLAR NU I NÅGON TIMME OCH PLUGGA ISTÄLLET

Ghazal: Nej? Jag är fett trött! Och jag snackar inte med någon!

Saga: Smsar du med någon?

Ghazal: Men nej!

Saga: Plugga nu ghazal, du vet att dom där kommer va long gone och till ingen hjälp alls när du är stor och då                    kommer du va glad att du pluggade isället för att tänka på dom

Ghazal: Men vad är ditt problem, jag ska sova! Eller HAHA nu skrev ****

Saga: MEN NEJ!!! OMG; du ska sova så loggar nästa idjut in

And now you ain't around baby I can't think, I shoulda put it down, shoulda got that ring

Facebook borde börja betala mig för att jag rekryterar så många nya medlemmar, fick nu Alex att gå med, 18årig grabb utan facebook, skäms.

Idag kunde jag knappt gå upp, men stark som jag är gjorde jag det. Kom bara en halvtimme försent, gjorde ett stort misstag och drack kaffe tidigt på morgonen, vilket fick mig att skaka hela dagen. Ibland får jag snetändningar på kaffe. Onödig grej att få snedtändning på.

Med all överskottsenergi åkte jag och Gabba till Skärholmen, för att kolla. Jag har 17:- i mitt konto, men lyckades dock göra av med mer än 300 spänn. Men det är lugnt, jag behövde ju en mössa, vantar, halsduk, hörlurar, en sjal och en ring. Vinterkylan vägrar ge med sig, och den här ringen har jag velat ha i över ett år.

Försökte ta kort på min ring, men min iPhone suuger, checka chokladkakan istället :D


Desert rain you're my type of guy

Blev 10 timmar istället för 9 idag, känner mig psykiskt och fysiskt slut som människa. jag har stått på mina ben i tio timmar, och som om inte det räckte har jag varit trevlig i 10 timmar.

Men det jag gillar med mitt jobb är att jag blir ganska omhändertagen av alla. Jag fick fruktyoughurt av Anna, choklad av Mehmet och lite annat av Ran. Det är egentligen rätt skönt, för jag gillar att bli "daddad". Om man kollar min vänskap med Gabrielle märker man fort vem det är som oftast tar hand om vem.

Men nu börjar jag undra om jag skickar ut signaler om att jag behöver någon som konstant tar hand om mig eftersom folk verkar "adoptera" mig rätt ofta these days. Aja, who's complaining.

 


I got this high without taking a pill

Jag älskar spontanitet, men inte när det kommer till jobb. Såg verkligen fram emot  att få vara hemma imorgon, och bara chilla galet i min säng. Men nej nej, nu ska jag upp om 9 timmar och jobba 9 timmar. Och så ska jag på Zumba efter det. Får hoppas att Saga orkar hämta mig från någonstans annars är det inte säkert att jag hinner...

Jag älskar mitt liv.

Men bara för det ska jag belöna mig själv med ett glas O'boy, dummaste man kan göra vid den här tiden, men jag förtjänar fan det. Menmen, extrapengar till Newcastle är aldrig fel. Shopping, here I come!

Head under water, and you tell me, to breathe easy for a while

Jag är inte typen som gillar att röra på mig. Att ligga däckad under en filt hela dagen är absolut iiinga problem.
Så nu när jag kanske har tränar regelbundet i ett par veckor har jag fått en sån aptit att det inte är helt okej.


Det är ju kul att kunna äta så mycket igen, men det är inte kul att känna en konstant hunger som inte går att döva.


Am I supposed to be torn apart, brokenhearted, in a corner crying, pardon me if I don't show it

Män med makt är sexigt. Jag vet att jag har hört det här på någon lektion, men man ser det även varje dag. Män med makt utstrålar någon slags sexighet som syns i vardagen. Varför är det annars så många sekretare som ligger med sina chefer, så många studenter som ligger med sina lärare?


Jag orkar inte ens försöka förstå mig på varför det är så för oss tjejer, har väl med alfahanen shitet att göra, men visst gillar vi män med makt, vissa mer än andra.
Jag mer än de flesta antar jag.

Denna "makt" syns i deras gångstil, deras klädstil och sättet de pratar och rör sig. Men det är just sexigt tills man lär känna dessa killar, iaf de jag har kommit djupare inpå. För mig har det har det för det slutat på två olika sätt.


Första saken: Killen börjar gilla en så mycket att man känner att man har total makt i relationen, och just där dog sexigheten, kalla mig störd, för jaag är ju lite störd, men när en kille visar så tydligt att han veeerkligen vill ha en, då dör sexigheten.

Andra saken: MAKT? HAAAA, man upptäcker att den här sexige snubben som verkar så världsvan innerst inne är en rädd liten kille, anatgligen med en halvtaskig barndom som han skyller allt på. kollar bara på Richard Gere i Pretty Woman, han gnäller bara om sin käre far. Självsäkert, maktfullt och sexigt? Nej, snarare väldigt avtändande...,


Det känns som att det är just den här generationen som är mest fucked up, vi växte upp med disney framför oss, samtidigt som de flesta av oss hörde våra föräldrar bråka bakom oss. Äktenskapet förlorade sin glans, könsrollerna försvann, monogami blev en myt, och nånstans däremellan blev dagens ungdomar rätt fuckade.


Fortfarande otroligt snygg


When there's no-one left to fight, Boys like him don't shine so bright.

Hade nyss en väldigt stel konversation. En kille frågade mig vad jag skulle göra imorgon, jag svarade att jag skulle vara med några kompisar. Den här killen sa att han skulle fika med sina kusiner och vill att vi joinar dom, jag svarade att vi tänkte dricka öl och vin, och kom sedan på mig själv. Det är fan tisdag imorgon..

Är det verkligen helt okej att dricka vilken dag som helst på veckan? Men varför ska det inte vara det? Vem bestämde att det är okej att festa på onsdagar men inte söndagar, måndagar, tisdagar och torsdagar?
Om onsdagar är lilllördag är tisdagar lillfredag!

Mina biljetter till England är nu bokade, ytterst skönt. Ska bli så skönt att komma dit. Får ju nästan fira med födelsedag där, så får hoppas på nästan-feta presenter med :D

 

Skönt att han gör ett schema till mig, men why not, vi kör på det!


You know my motivation, given my reputation, please excuse me I don't mean to be rude

Jag har bestämt mig, jag ska bli hemmafru. Idag var jag ledig och känns som en helt givande dag!

-Vaknade runt tolv
-Bestämde kvällens träning med Saga via några sms.
-Jag åt en stadig frukost.
-Hann med en massa ärenden (ska jag vara ärlig gjorde jag faktiskt inte det, men jag kunde ha hunnit och om inte jag satt och chattade istället)
-Hämtade min lillebror från skolan, och även hans kompis.
-Matade ungarna, dukade fint OCH plockade upp efter dem. La t.o.m allt i diskmaskinen.
Och som pricken över i:et har jag haft på mig min velourset, så jag såg precis ut som mamman i Mean girls.

Så killar, tjejer, varelser, vadsomhelst, om ni känner att ni kommer att tjäna så mycket cash och strävar efter en cool hemmafru, you know where to find me

The rush is worth the price I pay

Loggade in på Ebuddy med mobilen idag och fick ett oroväckande besked från Ali. Vi låter bilden tala för sig själv.

 

 

Efter att jag frågade ut honom var dte tydligen någon invandrarkille som hade gått på i Mälarhöjden, kort hår och mössa, med en Samsung-mobil. Så om någon känner sig träffad på den beskrivningen, så ska denna någon veta att han är väldigt creepy. Not cool

 

Igår var jag hos Agnes, och jag tror att jag är kär nu. The love of my life heter Tuff, är knappt 20cm lång, och tror hans ras heter Powder Puff? Efter vårt besök känner jag hur jag saknar honom redan, och får samma känsla som jag fick när jag var 8 och min kompis hade fått en ny docka/jacka/tröja/vadduvill, jag vill också.

Problemet? Min mamma tror att jag fortfarande är åtta år gammal och kommer att tröttna på min lilla hund lika fort som jag tröttnade på allt annat. Och det värsta är att jag vet innerst inne att hon har rätt. Men det ebtyder inte att jag tänker ge upp, har redan börjat tänka ut namn!


Why don't you grab your girls and come chill with a star

Min stolthet är lite jobbig, jag har nog gått miste om många saker bara för att jag är för stolt. Ikväll tackade jag nej till jobb  på Entourage pga av den. Min toleransnivå har sjunkit otroligt mycket den senaste tiden, speciellt när det är saker som kommer från killar. Not without an apology
Stackars framtida killar


Ikväll blir det chillkrök hos Gabbe med lite folk. Så underbart med Max och hans körförmåga, att han alltid ställer upp och att han har dricka hemma hos sig. Alla kvaliteter en fin vän ska ha ;)

Ganska exakt två år sen, lite yngre



Barcelona 2010, lite äldre, lite snyggare


Master the game until you can play it better than them

Det är så underbart mysigt att datorn totalt freakar med virus precis när jag kommer hem från skolan och tänker mysa ner i sängen. 

Tur att Stockholms coolaste (nördigaste) Max har 24jour åt min lilla bebis och fixade den. Otur att jag min ena sko förstörs precis när jag ska lämna huset. Men om vi börjar ignorera vintern kanske sommaren dyker upp och jag kan få sätta på mig fina skor??


Har ont i hela munnen vilket betyder att jag antagligen kommer att bli störtförkyld inom en snar framtid. Undrade precis när årets virus skulle dyka upp. De senaste åren har jag hunnit med flera olika varianter av öroninflammationer, halsfluss m.m

Alltid värt med fuuula bilder från ettan


That bad girl power I've got I love music tonight

Jag lovade mig själv att inte gå ut den här helgen, och för att vara helt säker slog jag vad om det också. Nu är det inte ens onsdag och mitt hjärta slår redan fortare när jag hör "party"musik.

Jag har tänkt på hur jag kan tänja på dessa regler, det ska bli chillkrök med Gabba och killarna på tisdag... och jag lovade faktiskt att inte dra ut på krogen, så kanske en hemmafest? Fast vem fan hemmafestar nuförtiden?... Sist jag var på en riktig hemmafest var i somras känns det som. suck...

Hahahahahahahaha kärlek <3


I am getting so hot, I wanna take my clothes off

Jag älskar dagar då man faktiskt får sitta hemma och göra ingenting. Idag kanske inte är en sån dag eftersom jag faktiskt måste ta tag i mig själv och plugga. Men jag känner mig lite småsjuk, och har datorn i knät så det kanske är okej att jag degar i soffan ändå.

Men vad faan ska man kolla på på TV? Är det inte tv-shop är det, är det McGyver eller Stargate. Har svenska tv-kanalerna inte köpt in serier sen 1980 typ? Besviiiiken!

Har sovit så dåligt och drömt så läskigt, och då jag envisas med att inte använda min bettskena har jag så stört ont i käket nu. Har antaligen tryckt ihop den hela natten.

Och nu är jag sugen på en god sallad från liljeholmen. Eller bara en god sallad. Mitt liv är så jobbigt.

Smeared make-up as we lay in the wake of destruction, hush baby, speak softly

Nu räcker det med deppigheten. Söndagar är ångestdagar, så det är lugnt. Men ny vecka nya tag.

Tänker fly landet om ett tag. Idag insåg jag det underbara med skilda föräldrar och en pappa som bor i ett annat land. Man kan bara sticka ett tag, andas, få perspektiv på livet igen.

Varenda gång jag behöver en ego-boost är det pappa jag ringer till. Min pappa är en sån person som har en en underbar chill-attityd till livet. Han tror att han är störst och bäst och att prata med honom smittar av sig otroligt mycket. En vecka med honom och man har självförtroendet av en Victorias Secrets modell.

Kanske läge att prova en icke-fest bild


Fucka upp är mitt andra namn

Det är sällan jag ångrar fyllekvällar. Mamma har alltid lärt mig att man lär sig av sina misstag och att det är dumt att ångra saker.
Men jag ångrar fredagen,
Jag ångrar att jag drack den sista drinken,
Jag ångrar att jag var så jobbig mot Saga,
Jag ångrar att jag däckade på pendeln.
Jag ångrar att jag dansade som en strippa.
Jag ångrar att jag sa vissa saker.
Jag ångrar att jag inte minns
Jag ångrar att jag inte vet hur jag kom hem
Jag ångrar att jag svek



På senare tid har mina utekvällar spårat för mycket, jag har absolut ingen kontroll längre, och minnesförlusterna är inte nådiga. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga mer.

Not cool


Tell me what words to say to have you come back and break me like that

Vet att folk säger att jag festar för mycket, men igår kom jag på hur bra det är. Hade jag inte festat alls skulle jag bara sitta hemma på helgerna och aldrig orka fixa mig. Att jag festar får mig att alltid ha en anledning till att fixa mig, och även att ta hand om mig själv mer.

Jag får t.ex. aldrig blir jätteförkyld, måste äta någorlunda rätt, och har bestämt mig för att börja träna, för om jag ska orka fortsätta i dne här takten måste jag börja ta hand om kroppen också.
Så min slutsats är: festa är nyttigt!

Ikväll kör vi en fet favorit i repris!!


En kvinna föredrar ofta en mans gåvor framför hans sällskap.

Idag fick jag reda på att jag fick VG i filosofi. Det som förbannar mig är att min lärare sa att jag bara behövde lägga till en sak och då var det MVG, så hur kunde jag droppa ner så hårt? Helt klart och tydligt stod det VG utan någon som helst förklaring.

Det som även stör mig är hur man kan faila i något som inte existerar? Filosofi ÄR ju ingenting, det är bara en massa luft, en massa tankar, som några skäggiga män kände behovet av att dela med sig av.
Filosofi går emot allt jag tror på, jag tycker man ska leva livet istället för att analysera det.

All my life I've been good but now what the hell

Tjejer, ni vet den där killen som man vill strypa varje gång han ringer? Som man suckar av ångest när man ser att han har smsat?
Men ni vet känslan när man vänjer sig vid samtalen och smsen och plötsligt slutar de att komma? Irritationen som uppstår kan man säga.
Ibland undrar jag om killarna jag har träffat har gått ngn slags "mindfucka" tjejers hjärna. Men min hjärna kommer ni inte åt längre! Nu är det jag som har total kontroll (och ibland mina vänner när jag själv tappar kontrollen)

Nu fick du vara med Max! :D


We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Hämtade upp lillebrorsan från hans skola idag, och medans vi väntade på bussen stod jag och observerade folk som går i högstadiet. Kunde konstatera att ingenting har förändrats sen jag själv gick där. Den "coola" tjejen sitter och hennes parfym fyller hela busstattionen, hennes kompis sitter bredvid och ser smått patetisk ut.

Den "coola" killen stormar in, och låter bara allmänt mycket. Ordet "Abooooow" används så sjukt mycket vilket förvånande med tanke på att grabben var svensk. Coola killens nördvänner stod och hängde, vågade inte riktigt säga nånting när han pratade, och sedan började prata om CS så snart han gick iväg för att mobba en yngre kinesisk kille.

Är så sjukt glad att de dagarna är över, kan inte påstå att jag var speciellt mogen under de åren själv, snarare omognare än de flesta. Men gymnasiet är en helt annan grej. det är så oerhört skönt att äntligen hitta likasinnade människor.

I knew that there was something that we never had

Stockholm är litet. Hur litet det är fick jag uppleva idag på fika med Albina och Affa. Jag kände ett behov av att skratta så hårt att jag istället satt i chocktillstånd ett tag och flämtade.

Åkte fort hemm efter fikat och fick värsta lyxbehandlingen av Saga, då hon hämtade upp mig med bilen, skjutsade mig till Zuuuumbaträningen och sedan hem igen.
Zumba kan seriöst ha varit bland det roligaste jag har varit med om. Har nog aldrig utsatt min rumpa för en sån ansträngning.

Tränade i mina coola rosa mjukisbyxor, Zumba är min nya grej!

 

Min nya mentor valde att vara lite rolig idag, första han säger när han ser mig är "Nemen Ghazal, är du i skolan, trodde du var hemma och bloggade"

Pinsamhetsfaktor 100, Skrattfaktor 110


Doing just fine, sending my love, one bitch at a time

En person som är lika skadad som jag, och lika förälskad i flaskan



Agnes: det roligaste är vår attityd, stampar på dom,
hatar dom, men vi älskar dom mest.
Men det får ingen annan veta :D
Vi älskar att stampa på dom,
och det är ju ensamt att inte ha ngn att stampa på,
och någon som stampar tillbaka



What the hells is ADD? My friends I should act my age

På senare tid känns det som att antalet människor utan gymnasial utbildning runt omkring mig bara har ökat. 
Hur står man ut med sig själv när man inte har en ordentligt utbildning, varför hoppar man ens av?
Jag har haft det jobbigt i skolan, men då är det för att jag har satsat på MVG i nästan alla ämnen. Jag har även jobbat två/tre ggr i veckan, och även festat rätt hårt sen jag fyllde 18.
Så att bara få ett G klarar ju även den största hjärndöda människan av?
Släpper man skolan och ger upp, vad har man för framtidsplaner då? Keffa I would say. Folk som glider genom livet är äckliga.

Inte många hjärnceller kvar här, men vi klarar det ändå


I miss the scratch of your shaved face on my cheek

Jag borde inte få kolla på fotboll. Mina nerver tål inte mycket. Spänningen blir för mycket. När jag var 14 år och kollade på en match mellan England och Frankriker låg jag med feber i ett par dagar efter, för att jag blev för entusiastisk och förstörd.
Iran-Irak matchen var nu ungefär samma sak. Jag brukar sällan känna mig patriotisk, men just när det gäller Iran och Iran är det en principsak, ärkerivalerna meet again. Bra Iran, ni gjorde mig stolt där.

Helt deppig bild, men lite cool ändå


Jag vet vad jag vill men jag vill mycket mer

Puuuh, äntligen klar. Ska aldrig mer göra detta mot mig själv. Tog mig ca 6 timmar. Klart slut.

Ett tag såg det ut såhär och jag fick panik

Jag är duktig jag :)

Lyckades slänga 4 tröjor och ett par shorts, och hitta en fickplunta, en ölbong, tuggummi, läppglans och en tennisboll, skattjakt ju! Mina försvunna ciggpaket får gärna också komma fram..


Fick ett bra råd (av en kille tro det eller ej), man ska inte sluta köpa kläder, man köper en större garderob.

 

 


Det finns säkert tusen anledningar till varför, men ingenting kan få det ogjort

Gled runt i Skäris idag och hade gråten i halsen eftersom jag ville ha allting. Självbehärskning, nej tack.
Tog ut 2000 från mitt konto för att rädda dessa pengar från mig själv.
Men det blev iaf en kavaj... en röd. Och jag bestämde mig att jag skulle kasta kläder när jag kom hem
Make way for the new, away with the old.

 

Det här är bara halva mitt rum, orkar inte ens ta tag i det...


Förenade i slummen faller vi med flaggan på topp

Jobb idag, jag och Berfin "delar" skift på helgerna, vi byter alltså av varandra. Under de två minuterna den ena tar av sig ytterkläderna och den andra klär på sig hinner vi fort babbla om det senaste med våra "killar". När jag lyssnade på vad som än en gång har hänt henne kände jag mig för första gången på länge lättad över att slippa sånt.

Dagens killar har blivit som småtjejer, små fjortistjejer som överdramariserar allting och som ska få oss tjejer att känna oss otillräckliga, skyldiga och känslokalla.
Tycker alla borde step back, och andas.
Vet att när jag själv var som mest in i skiten sa Saga till mig flera ggr att chilla ner med mina nerver. Det rådet borde alla följa, att ta livet för seriöst skadar bara oss själva.

 

Ett annat råd från Saga: Lyft upp toasitsen om du ska spy!


I'll be your rockstar

Har en konversation om moral för tillfället, och när jag får höra hur vissa människor beter sig blir jag typ rädd. Uppskattar mina vänner så sjukt mycket just nu.

Som t.ex. gårdagen, jag är ju ganska fint lättpåverkad. Så efter två glas vin, en öl, tre shot och en drink var jag ganska (rejält) ostadig. Men tur att jag har mina fina vänner, Saga som står bakom mig när vi ska in och halvtstödjer mig, och Gabrielle som tar hand om alla mina ägodelar. På dansgolvet turades de om att ha Ghazal-vakt verkade det som!
Sen hände det lite grejer som gav mig lite nostalgi-känsla, kul att ingenting förändras ute på krogen efter flera månader eller när den ena har flickvän.
Men det som gjorde min kväll (förutom mina girls ofc) var självklart musiken. Inne på wokhouse spelade de KNAAS, sedan på Lobby spelade de Gypsy, Who's that Chick och On fire. Visste inte vad jag skulle göra av mig själv, blev för hypad för att kunna dansa.

<3


That pinky ring ain't bright enough baby

Sitter och väntar på att hårpatrullen ska komma. Jag har gjort ngt dumt. När jag var yngre klippte jag alltid min egen lugg, det var hur enkelt som helst ju. Men det var flera år sen jag faktiskt hade lugg, och nu fick jag för mig att klippa min lugg helt själv, när jag är ensam hemma.
Chocken över mitt katastrof har inte gått över än, vet inte hur jag ska reagera då. Men sitter och stjälper i mig Gato negro för att förhindra ett utbrott. Rött vin ftw.

Me and you baby... p.s BÄSTA botemedlet mot PMS och mensvärk är denna dryck! Eller rent allmänt rött vin. Just so you know liksom


We bring the women and the cards and the cars out

Utgång ikväll. Lever väldigt wildlife och har ingen aning vart vi ska. Men vi lever farligt, spontan är gott.
En hems tanke slog mig nyss, det kan finnas 93or ute ikväll. Usch.

Min första utgång, drygt ett år sen. Lite randomställen var vi på...


See we living today, like there is no tomorrow

Pöööh, precis städat hela huset helt helt själv. Sist jag gjorde det var väl nån gång i somras, hade glömt hur man städar typ.
Tänkte skita i att damma av mitt eget rum, sen kom jag på att det är jag som är dammallergiker i det här huset, så kändes lite dumt.

 

Vaken i tre timmar och hungern har inte kickat in riktigt, kom igeeen, jag kan inte äta om inte jag känner hunger/suuug.

Barappapoea bapoeya bapoaooo, J-son- Far away, får mig alltid att tänka på min Wifey, som kommer heeem på söndaaag:D Lycckaaa

 


18 wit an attitude, or 19 kinda snotty actin real rude

Note to self: Inte gå nära ett pojkrum med en dammsugare, Lego är jobbigt!



I wish you the best with a fuck you

Jag har inget liv att jag bloggar ännu en gång. Men jag kommer på så roliga tankar ibland, att jag inte vill glömma dem.
Chattar med Affa och berättar lite om the past. De två gångerna jag och hon har haft långa samtal har hon utbrustit "Dramaaa, The Hills ju". Jag har insett att mitt liv är drama. Jag ser mig själv som ganska odramatisk, är inte den som skriker och vrålar för att ställa till med en scen. Men jag söker nog mig till folk som sätter igång dramat.
Underhållande är det iaf, kanske inte alltid lika kul bara

Behöver nog inte ens ge en förklaring till bilden


It's a kodak moment, let me go and get my camera

Ghazal: Hon säger att jag har blivit för smal, att jag konstant ser ledsen ut på mina bilder nuförtiden, eller i behov av alkohol?
Agnes: Hahahahah, La hon till "i behov av alkohol?"
Ghazal: Ja....
Agnes: Hahah de enda två alternativen som finns! Bara å välja!

Enligt en god vän till mig har jag börjat se ut som en sliten morsa, med 4 ungar hemma. Ändring på det!

She's rock'n'roll and you know it

En gammal skolkompis, Sanid, har varit och ätit hos mig på jobbet flera ggr under lovet. Grabben är typ 1/2 av vad han brukade vara. Frågade vad han hade gjort så sa han cleansing-dieten.
Är så otroligt sugen på att prova den. Jag som har så mycket problem med magen borde verkligen prova den!
Men antar att det blir noll alkohol i en vecka också... hmm.....

Bilder från innan förra årets slutskiva, jag och Saga lekte bartenders


I keep a close watch on this heart of mine

Skulle till min käre granne Sam för... mer än tre timmar sen. Hade t.o.m ställt klockan, men varken jag eller Jenna kunde tydligen komma upp ur sängen. Nu sitter jag här, tre timmar senare. Still waiting...
Vi ska iaf kolla på SATC, snacka skit om killar and so. Stackars Sam!
Igår hade min mamma och lillebror varit och åkt skridskor, och min lillebror hade räknat hur många ggr han hade ramlat... 36 gånger. Det gjorde ont i hjärtat att höra!
Bilden nedan demonstrerar fint att nykterhet är överskattat!

Like we always do at this time
I go for mine, I gots to shine
Now throw your hands up in the sky

 


So all that's left, is the proof that love's not only blind but deaf

Gled runt i Skäris hela eftermiddagen med min andra halva. Alltså, att köpa smycken gör en verkligen så glad. Så mycket glädje i så småa saker! Smycken, underkläder och en tröja. Muy bien.


Supadupaflyyyy

Pratade med Peter nu, och han påminde mig om att jag fyller år om exakt två månader.
Jag fyller även år på en fredag... HÖRDE JAG SKÅL???

Steve Angello säger att det ska bli Knaaaaas


If you don't shoot it, how am I supposed to hold it

Åh vad jag måste sluta bryta ihop, en enda mening, en enda låt och jag är där igen. Får helt enkelt hoppas att det är lingonveckan snart. Förstår inte hur jag kan vara så sorglig och patetisk att jag fortfarande inte kan släppa
Läste en fråga i en annan blogg "Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?"
Jag har fan varit gladare än vanligt, men även ledsnare än vanligt... eller kanske inte ledsnare, men tror att mitt psyke har tagit ganska mycket stryk i år. Jag behöver lugn ett tag.

Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än



You're so gay and you don't even like boys

Uppe till klockan sju på morgonen, msn är farligt... Men drömde så roligt, äntligen börjar mina störda drömmar komma tillbaka.

Klassen skulle åka ubåt till Karibien... ja ubåt, vi skulle inte ens segla, fråga mig inte varför. Precis när vi ska på båten kommer jag på att jag har glömt mina glasögon och att det bli asjobbigt med linser i vattnet, så då säger jag till min lärare att vänta två minuter medans jag hämtar dem. Klassen åker ju såklart utan mig, kvar är jag med tre blondiner och spanska läraren Younes och vi bestämmer oss för att åka själva. Vi hinner ju såklart inte ikapp de andra... jag och mina jävla glasögon...

Kom på nu i efterhand att jag även drömde en massa om räksallad? Räksallad på en BBQburgare skulle ju vara såå gott. Är så sugen, önskar nästan att jag jobbade idag... Nästan


Nu är min dag förstörd... ska se om jag kan få Gabrielle att följa med mig ut och göra något...


I'mma make you hate me 'cause you ain't me

Jag kan hamna i konstiga musikperioder. Ett tag är det bara Eminem som gäller, ett tag är det bara House som gäller. Men det är okej ändå, we like different

Septemer gör en låt som heter Resuscitate me... varför? Hur får hon ens tungan runt ordet?
Nu var jag tvungen att kolla upp vad det ens betyder... To restore consciousness, vigor, or life to.

When I say jump you say how high

You know we're never sober

Nyårsafton då. Ligger i sängen och känner att jag håller på att döö, kanske inte så smart att glida runt i kylan när jag redan var sjuk och ska jobba 10 minuter imorgon, men FKB!!!
Kvällen i korthet: Middag hos Christian, vidare på fest i Stuvsta, vidare till Entourage, vidare till efterfest.
Många händelser, och ja fick ngt jag verkligen behövde CLOSURE. Tack och Heeej
Enda bilden jag har från igår för tillfället eftersom Sagas kamera försvann inne på Entourage och Gabrielle inte har laddat upp bilder än...

Sound of letting go


RSS 2.0