Yellow diamonds in the light


We found love in a hopeless place

C- Haffa honom då
G-Nej, för han ska vara bra, han ska vara snygg, och han ska vara rolig
C- Shit, hittar du den killen ska du hålla fast vid honom



Men jag hittade honom. Att hålla fast var bara inget jag har lärt mig

Take a picture, make a show, cause nobody has to know all the ways that we get down

Från och med nu kommer jag att då och då blogga om gamla saker, saker som inte får glömmas. Som fortsättningen på fuskningshistorien har vi nu kryssningshistorian.

Jag och Saga köpte varsin kryssnings-biljett till Gabba och Martina som födelsedagspresent.. det tog oss sex månader att hitta en ledig onsdag för oss alla. Vi samlade ihop ca 19 tjejer och åkte. Så mycket jag dansade den kvällen har jag nog aldrig dansat.. jag och Martina körde lite Jersey Shore dans och hade bara sjukt kul.

Senare på kvällen befriendade vi tre killar. Oskyldiga och söta som vi var vägrade vi först att gå in till deras rum, vi stod utanför i en halvtimme. Sen när vi väl gick in vägrade vi låta dom stänga dörren. Tror att vilka mammor som helst skulle vara stolta över oss. Vi var uppe till sju på morgonen, då jag sedan gav upp och däckade i ett par timmar. Martina fortsatte med en öl till frukost.


I wanted words but all I heard was nothing

Jag har en tendens att haka upp mig på småsaker. Men när det händer så mycket som håller på att förstöra mig, då väljer jag att lägga energin på oviktiga saker. Som t.ex. mitt hår... har lagt all energi på att få det rött, hade lagt all hopp på dagens frisör. När hon sedan misslyckades kom jag hem och grät ordentligt ett tag.

Egentligen är det inte håret jag mår dåligt, utan allt annat. Men när mitt sista hopp, alltså håret, också sviker mig, då rinner bägaren över. Så egentligen är det inte så att jag verkligen bryr mig om mitt hår, det är mer att jag låtsas ha kontroll på saker. Men när jag inte ens har kontroll över mitt eget hår, vadfan har jag kontroll över?

Ingenting

We used to be the luminary ones

Gjorde något helt galet precis. Jag drack heöt frivilligt Coca Cola.. inte lightversionen utan the real thing. Har inte druckit det frivilligt på flera år. Men fick ett plötsligt sug. Läskigt.
Väldigt oeffektiv dag, vaknade klockan 16:00 pga av att ha druckit rödvin runt tolvtiden.. men när det finns absolut inget annat att döva mensvärk så får man ta till lite grövre metoder.

En fråga som har ringt i mitt huvud. Har jag blivit tråkig? De gångerna jag har varit ute och festat sedan jag kom hem från Italien har jag blivit så full som bara jag kan bli. Men jag har hållit mig lugn, inget dansande på borden, inget hejdlöst flörtande. Nada.
Jag har inte bestämt om jag tycker om det eller inte. Det fanns helt klart mycket mer att skratta åt förut, men samtidigt mycket mer ångest. Hmm

When you cried I'd wipe away all of your fears

Inga ord att förklara med, inga ord som kan förstås





He's still awake and he wonders, if all this fucking pain will make him stronger

Är det verkligen vad ni behöver? Landet är i kris, ingen litar på presidenten längre och ekonomin sjunker, men istället väljer USA nu att lägga tid energi och uppmärksamhet på att avrätta en man. En kanske oskyldig man. Sju av nio personer har tagit tillbaka sina vittnesmål, men ändå väljer de att avrätta honom.

Försöker USA kanske visa att dom faktiskt gör något? Cause you're not fooling anyone. Har länge varit intresserad av politik, men är så äcklad utav alla rättssystem för tillfället. Så jävla korrupt, handlar bara om vem som kan ljuga och lura andra mest och det har jag fått nog av nu.
Det är så himla äckligt att han ska bli avrättad för att ha kanske mördat en polisman, EN polisman, men allt Breivik har fått just nu är isolering. Tummen upp verkligen!

Vill helst rensa allt i mitt liv nu, slänga alla gamla oanvända saker, inkluderad vännerna man inte litar på längre. Livet är för kort för att slösas, vem vet, imorgon kanske man blir oskyldigt anklagad för någonting helt absurt och avrättad.

In på Amnesty och take action för fan!

http://www.amnestyusa.org/news/press-releases/amnesty-international-condemns-decision-to-deny-troy-davis-clemency-calling-it-an-outrageous-affront



She's got that kind of look, that defies gravity

Det finns saker jag har gjort i mitt liv som jag aldrig vill glömma. Nu snackar jag inte om de stora upplevelserna utan om de sjuka småsakerna man har gjort, och de har varit många, speciellt de med Gabba.

Senast igår kom vi på hur vi brukade klara oss igenom våra franska prov. Vi brukade dela upp glosorna, och plugga på hälften var. Sedan satt vi så nära varandra vi kunde och skrev av varandra. Ingen lärare kom någonsin på oss och vi lärde oss att kommunicera utan att prata.
Nu hoppas man att inga gamla lärare läser den här bloggen..

10 år av vänskap och fortfarande lika onormala


Appreciate every mix-tapes your friends make, you never know, we come and go like we're on interstate

Problemet med att jobba i restaurangsbranschen är att ens kropp knappt fungerar som andra människors. Speciellt inte när man har jobbat 9timmar om dagen, sju dagar i veckan. Att sitta still fungerar inte vilket är lite jobbigt med tanke på att jag måste sitta bänkad och plugga flera timmar om dagen.


The beat is bumping she's blowing up, the last thing on her mind is growing up

Jag visste att det skulle kännas såhär, vet att jag t.o.m skrev det i ett annat inlägg. Jag hatar att säga hejdå, jag hatar att behöver anpassa/återanpassa mig. Ändå åker jag iväg och tycker att det är konstigt att må såhär dåligt bär jag kommer hem?

Man har ändå så mycket i bagaget nu, en helt ny sorts självsäkerhet och lugn. En sommarfling som var som Saga uttryckte "bara sånt som man ser i filmer".

Och nu kan jag vara helt säker när jag säger att tjejer skrämmer mig. Jag har alltid tyckt att jag kommer bättre överens med killar, men då har jag bara trott att det har varit slumpen. Men nej, det är sant. Att jobba och umgås med killar är det smartaste man kan göra om man vill hålla sig psykiskt frisk. Mina närmaste vänner är tjejer, men umgänget består nuförtiden mest av killar och det är jag otroligt glad för.

Lite blandade känslor om man kommer att sakna Shany eller ej..


RSS 2.0