You are my summer

Hur kommer det sig att det alltid är typ en massa gula med väldigt få gröna/röda som är de godaste? Är det ens någon som verkligen gillar gula? 


Pills and potions

Jag tror man att man göra så själv sjuk med dåliga tankar. 

Legat hemma i sängen typ hela dagen och bara tänkt (och pillat med mobilen). Jag känner sån jävla stress över allt, att jag inte pluggar utomlands, att jag inte kommer att få något jobb, att jag inte ens kan gratta min lillebror på födelsedagen ordentligt.

Jag vet att jag kommer hamna i en ond spiral och jag brukar ha lätt gör att rycka upp mig, men just nu går det liksom inte. 

A perfect storm

Hela dagen har jag gått runt med en klump i magen och känt mig stressad och uppjagad. Att 15% av Sveriges befolkning röstar på Sverigedemokraterna gör mig gråtfärdig. 

De kanske inte kan förändra något politiskt, men vart ska det här leda? Jag vill inte bli ihjälgasad, jag vill inte leva i osäkerhet, jag vill inte må dåligt över att inte vara svensk.

Och det värsta är att jag på något hemskt sätt blir sur på alla invandrare som envisas med att inte assimilera sig, som bryter trots att ha fötts här, som klär sig som att de fortfarande är i hemlandet. Jag skäms över dessa tankar men de går inte att förhindra, om alla vara hade skött sig, hade det gått såhär långt? 

Detta tänk är sjukt farligt, för en SD:are spelare det ingen roll, en invandrare är en invandrare. Att börja peka finger är fel och man sitter väl i samma båt 

Poppin bottles

Här har jag ett i-landsproblem: varenda gång jag ska handla, mat, kläder you name it, så blir jag sjukt bajsnödig.

Kallsvettas, mår dåligt och kniper utav helvete. Varför händer det mig hela tiden? Sjukt irriterande 

We could be heroes

Tja Tja Bloggen!
 
Nej jag skojar, never. Men jag är dock rätt sugen på att börja blogga igen( Hej Chris!). Delvis för att svenskan typ ryker när man inte skriver så ofta, och delvis för att jag är en sån skön människa så att alla bör få en chans att vara en del av mitt liv.
 
Dagens "herregud"-moment. När ens klasskompis, rätt så skön tjej, utbrister "alltså hellre SD i riksdagen är Fi!". Nu är det såhär, rösta på vem fan ni vill (förutom SD), men tjejer som försöker motarbeta FI och invandrare/människor med utländsk påbrå, skjut för fan inte er själva i foten. Seriöst?! 
 
Jag köper att man inte vill rösta på FI, men gå inte runt och säg att de är dumma i huvudet, för att deras politik försöker bara gynna kvinnorna, sen att vissa punkter är rätt extrema kan jag hålla med om. Jag skulle inte villja att desssa personer styrde Sverige, men det skulle vara rätt nice att ha med dem i riksdagen.
 
 

RSS 2.0