Show me the things that we felt in the time we where dreaming

19 fyller jag om en vecka, inte alls lik mig själv från förra året. Lite slitnare och lite visare förhoppningsvis. Kanske även lite mer självsäker. Nicolina ställde nyss en fråga, hur ser vårt liv ut om ett år?


Den stora frågan för mig är om jag någonsin kommer att få ordning på mitt liv, kanske till slut nöja  mig med sakerna runt omkring och även mig själv? Hanna höll ett tal på svenskan, där hon låtsades att vi hade en klassåterförening efter 10 år, och tydligen hamnade jag i lika stela situationer som nu.

Det är hemskt att tänka på. Dessa stela situationer är ytterst värda som underhållning, för mig själv och för andra. Men räcker det inte nu, my life your entainment? Somethings gotta give! Dags för bitarna att falla på plats.. iaf ngn gång snart.

Sluta med sånt här kanske? Iaf om ett tag.. ;)


I don't want to say I'm sorry, cause I know there's nothing wrong.

Äntligen är denna helg slut. Vaknade imorse och märkte att jag hade noll fyllesamtal och fyllesms. Jag har varit ur leken för länge, efter resan ska min lathet utplånas.

Har tvingat folket ut ikväll eftersom jag åker om två dagar! Eller tvingat och tvingat. I ettan kom vi underfund med att vi aldrig behöver en riktig anledning till att kröka.
Blir dock väldigt oclassy ikväll.

Såhär kul har vi i skolan, älskar hur Amir är lite: hej, jag har ett fetto på ena axeln, 
men kan fortfarande fixa mitt hår


I know you're mad but so what, I wish the best of luck, now I'm throwin' them deuces up

Kära väder. Du vinner. Vinterjackan och stövlarna har kommit fram igen och jag går inte ens ut på krogen längre. Grattis, så löd gårdagens facebook status från mitt håll.

Något jag har tänkt på ett tag nu är hur jag varken lät min mamma, någon kille eller kommentarer från lärare eller vänner att förhindra mig från att gå ut på krogen. Jag kämpade t.o.m med vädret fram tills februari.

Men nu ger jag upp. Det är inte värt att gå i tjugo minuter i det här vädret, hur kul man än har.
Nästa helg lär jag festa i ett annat land, och helgen därefter fyller jag år. Första vår-helgen är det då, och vi håller tummarna för att festlivet ska kunna börja då igen.

Good timessss


Don't even recognize the ways you hurt me, do you?

Medans jag åkte hem ikväll kom jag på den underbara idén med värmetak inne på busshållsplatserna.
Visst okej, det skulle kosta mycket med tanke på elräkningen, men man skulle nog kunna skippa all läkarvård och medicin!
Eller är det meningen att vi ska bli sjuka så läkarna har något att göra? För dom kan ju alltid koncentrera sig på annat som att bota cancer.
Själv har jag nu tappat hörseln i ena örat och ska jobba i sju timmar imorgon. Ej taggad.

Såhär glaaaad!


A kiss on the hand may be quite continental, but diamonds are a girls best friend

Sitter och schteker i skolan, ska vara kvar här tills 8, snacka om too cool for school. Stå på öppet is the new shit.
Har tvingat Saga att stanna kvar med mig, mutar med en massa nerladdade filmer som vi ska se.
Fick lite fanbilder idag, jobbigt med alla som mailar. Valde ut den bästa att lägga upp.

Grattis till Gabrielle Stööp, skickar ut en goodiebag inom kort!


I'm holding on your rope got me 10ft off the ground

Har inte hunit berätta om mitt favoritord än. Detta ord introducerades av Max och gänget. Grunka. Alltså gråta och runka samtidigt.
Jag förstår inte hur ett ord kan vara så roligt. Jag kan börja skratta bara jag ser eller hör ordet. Har även provat att säga det med många olika tonarter. Sean Banan imitationen toppar listan för tillfället. Groooooonka!

Tänkte ha en tidig kväll i sängen med Paulo Coelho! Godnatt alla grunkare!


They said they was riding to the death but where the fuck are they now

Gled runt i Skärholmen och lämnade mitt CV till olika ställen. Jobbet jag har nu är absolut skönt, man känner sig som en del av en liten familj. Timmarna är absolut nådiga då det är 5 timmar varje lördag/söndag och extra lite nu och då. Men jag känner att jag vill komma ifrån "servicebranschen"


Problemet? Med jobb i unga dar är det once you go bransch, you can never go back. På något sätt är servicebranschen så himla underskattat, att stå på benen och servera folk hela dagarna är tydligen inte ansträngande alls. Det tycker tydligen inte butiksmänniskorna.
Bite me, vi är bäst!


Was acting shallow till she found out how deep my pocket is

Sökte jobb förra veckan i diverse europieska städer förra veckan, trodde verkligen inte att jag skulle få svar, men idag ringer det från ett +34nummer.

Det pinsammaste var att jag inte hade någon aning om vilket ställe det var som ringde. Fick be honom dröja så att jag kunde snabbt söka upp hemsidan.

Jobbigt nog ville dom att jag skulle åka dit redan nu i April, sjukt segt. Mallorca över sommaren skulle inte alls vara fel.

Saknar dessa mongos. Applåder till Max och Simon som knappt ser lökiga ut.


I'm about to lose my mind, you've been gone for so long

Money talks. Dagens mest använda uttryck. Men jag känner mig bäst. Har kanske löst klassens ekonomiska problem.
Valentinesfirandet blev av iaf, Martina ringde och berättade att de var på väg att hämta mig, så det gällde att slänga på sig kläderna fort som tusan. Supermysig kväll, kändes som en riktig amerikansk tjejfilm där vi satt med tre pizzakartonger, godis och chips på M's golv.

Diskuterade hur sällan det är vi faktiskt gör tjejiga saker, jag önskar att någon av oss hade något intresse av hår eller naglar. Men mitt förslag om en "Spa-kväll" där man fixar naglar, har ansiktsmask osv uppskattades tydligen inte. Finns det tjejiga tjejer längre undrar jag?

Tjejerna runtomrking mig är för tillfället mer "maskulina" än killarna jag känner. All ära till dessa tjejer som orkar, men det är så mycket slappare att inte bry sig om sånt. Tur att man är naturligt snygg!

Tänk att man kunde gör sånt här frivilligt.. nyktert dessutom,.


You're like a drug and now my blood won't stop itching I'm in critical condition, someone let me out of this prison

Tog tummen ur röven och beställde äntligen nya linser idag. Det är så lätt att fuska med månadslinser, men när mamma kommenterade att mina ögon konstant ser röda ut blev jag lite orolig. Ögoninflammation är det sista jag behöver.

Tycker att folk ska sluta vara så hatiska mot alla hjärtans dag. Desto mer man förstorar upp det, desto värre blir det. Mår man dåligt över att vara singel ska man se det som vilken dag som helst. Förra året hade jag, Gabba, Saga och Martina dubbeldejt och planen var att vi skulle forstätta med det i år. Vin, god mat och lite godis (bär?) livar upp en perfekt måndag! Men nejnej. Inställda planer! mysigt!

Det har gått 9 dagar sen jag drack sist. Det närmaste alkohol jag har kommit är jordgubb och champagne-smakande té. Får se om jag kan återställa mina njurar!

Brooomance

This beat is stupid cupid, love me, leave me in the morning

Lugnaste helgen på otroligt länge. Men inga kolhydraterna har lämnat mig med noll krafter och att jag ens har jobbat är starkt av mig.

När jag vaknade igår hade jag fått ett sms av Julia där det stod att hon hade träffat ett gammalt "ragg" till mig. Jag tänkte inte mer på det tills idag. Min chef ropar på mig för att jag ska ta en killes beställning, när jag kommer till kassan ser jag ett till gammalt "ragg".

Denna kille var jag inte alls intresserad då han är 8 år äldre, tyckte även det var smått creepy att han dök upp på Nype bara för att bjuda mig på en drink och sedan dra vidare....

Jag började iaf svettas, och i mitt försök att säga "hej" helt lugnt lät jag som en målbrottskille. Kunde inte stå kvar så jag sprang in på toan i flera minuter.
Det där är min läxa, jag kanske ska börja bete mig bättre mot killar så jag slippar behöva gömma huvudet i sanden så snart jag ser någon av dom. Jävla Ex-factor weekend, hoppas att det håller sig där!

Men glada nyheter iaf! Idag tyckte jag att hela två killar var snygga. Ett tag hade jag slutat tycka att någon ens kunde se någorlunda bra ut, det finns så otroligt många fula människor i Sverige..

Tack till Cem som introducerade denna nye snygging i mitt liv


If you're looking for heaven baby, it sure as hell ain't me

Jag skrev för två dagar sen att hela mitt liv bestod av en massa "vill ha". Igår när jag tog min vanliga shoppingrunda med Gabba insåg jag plötsligt hur meningslöst det är.

Minns ni ringen jag köpte, som jag har velat ha i ett år? Jag vet inte ens vart den är just nu.

När jag verkligen vill ha nåt, då kan jag inbilla mig att mitt liv kommer att bli fulländat så länge jag får den saken.
När jag mår dåligt går jag och shoppar.
När mina föräldrar vill gottgöra mig, köper dom saker till mig istället för att säga så mycket.

Materialistiska saker styr våra liv, som om vårt liv ska bli enklare om vi köper den där svarta tröjan. För med en ny tröja kommer allt plötsligt att falla på plats. Så funkar det inte. Synd egentligen, för som min pappa sa när jag var helt exalterad över en väska. "Om alla dina problem kunde lösas med väskor skulle du få hur många du ville"


Antar att man får försöka styra upp sitt liv istället för att hitta tillfälliga "highs" i alkohol, fester, killar och kläder.


I år tänker jag inte ens önska mig något. Jag blir alltid överhypad runt min födelsedag, och sen blir jag så himla besviken. Får hoppas på en bra dag bara.

I'm hunched over, emotion just flows over, these cold shoulders are both frozen, you don't know me

Jag vet inte vad det är med mig. Känner mig så himla ledsen och grinig. Undrar om jag får någon slags efter-mens pms eller om det är pga av kolhydratbrist?

Man har hört hela livet att man inte kan punktbränna fast vissa av oss vägrar att inse det, däribland jag. Jag vill ha smalare ben, men märker att så for jag går nej ryker midjan, rumpan och axlarna, och där behöver jag minst gå ner.

Kände mig helt sjukt svag idag, klarade knappt de 20 trapporna i skolan, så jag njöt av en nektarin så snart jag kom, och nu ska jag träna på min cross-trainer. Ska se om jag kan kirra en röv till sommaren.
Kollade lite på omställningsbesvären man kan få när man tvärt slutar med kolhydrater.
  • Huvudvärk Check!
  • Trötthet  Check!
  • Yrsel   Check
  • Lättare hjärtklappning  Check
  • Irritabilitet  Check

Okej gott folkt, det är alltså lugnt. Allt är som det ska!

Up, up here we go

Jag har länge anat att jag är en masochist, sakerna jag utsätter mig för är skrämmande. Men detta tar nog priset. Ville kolla lite vad jag missade ut på, jag stod och tittade på allt det här i några minuter.

 

Men det är lugnt... té och nötter är också ätbart..


It's you that I'm missing It's like my brain is wired up and there's a glitch in my system

13 dagar tills jag åker.  bestämde jag mig för att inte köpa en enda sak till tills jag åker. Efter att jag köpte handkräm och läppcerat iof... och jag måste köpa present till skitungen. Men inget mer än det! Som om jag kmr ha råd ändå...


Jag halsar i mig vatten och kissar konstant och jag suktar efter potatis, godis, ris, you name it. Men det är andra dagen, så jag ska klara det här. Är väl bara jobbigt första veckan när kroppen "avgiftas" från kolhydrater.


Jag är glad att jag inte knarkar, om det är såhär det känns att avgifta kroppen från något så ofarligt som socker och kolhydrater kan det inte vara mysigt med starkare saker.

Dags att avgifta sig från något annat också... men jag vill inte, jobbigt då!


Diamonds are forever, they won't leave in the night, have no fear that they might desert me

  Hela mitt liv består av en massa "vill ha" just nu, oerhört jobbigt. Skönt att man fyller år snart!                          





              


 


When I be riding man, I swear I see her face at every turn, try to get my Usher on but I can't let it burn

Jag känner mig som en björn. Äter och sover konstant. Tack vare Saga kom man upp till skolan idag, kändes så onödigt att stanna hemma när jag faktiskt bara behövde gå ut ur min ytterdörr och in i bilen.

Det jobbiga med att sova är att man hela tiden drömmer. Hur ska man glömma någon/något när man konstant drömmer om att det faktiskt är bra igen, och allt man kunde ha gjort annorlunda.

Dock är det jobbigt att jag faktiskt är mycket gulligare i mina drömmar än vad jag skulle vara in real life. Så jag får väl leva med vissheten om att jag aldrig skulle kunna vara sådär gullig, och att det inte skulle vara sådär bra.



Bästa sättet att komma över någon är att hamna under någon annan...
synd att Stockholm inte har något att erbjuda

It’s so hot there’s girls just taking all there clothes off, so take a picture of this moment with your iPhone

Jag har inte lämnat min säng på hela dagen. Känner mig invalid och svag. Men ska inte ljuga och påstå att det har varit jobbigt.
Det är måndag och helgen börjar redan diskuteras med diverse personer.
En sak som jag och Nicolina snackade om förut är hur skönt det skulle vara om man hade cashen för att boka bord varje gång man drog ut. Det är sällan man ser tjejgäng ute vid sina egna bord. T.o.m om man känner killarna som har bord känner man sig alltid som en av "dom där tjejerna".
Kanske dags att vända rollerna ute på krogen, dags för tjejerna att behandla om killarna som leksaker som är snygga när dom dansar?


When it's a suicide you call it superstar

Krogentorkan är nu över. När jag gick hemifrån på väg till jobbet igår var det tänkt att jag och Gabrielle skulle följa med Nackademinkillarna ut på en öl. PÅ jobbet ändrades planerna till Berns. Innan jag slutade jobbet var det destination Sturecompagniet som gällde.

Räknade inte riktigt med att vi skulle komma in, men vi blev inte leggade av vakt nummer 2, så det var chili. Väl inne fick jag lite panik. Det var så himlaa mycket folk. Det gällde att stå och gunga på samma plats på dansgolvet.

Mitt försök till några moves bidrog till att jag råkade backa in i en tjejs drink och fick resten i ansiktet. Är det jag som är för ung för såna ställen eller blir folk allmänt omognare desto äldre de blir? Alla puttades som galning för att komma dit de ville. Efter att ha flugit hit och dit ett tag betsämde jag mig för att bemöta våld med våld. Bra lösning!

Vuxna med hyfs eller övervuxna småbarn som hänger där är dagens fråga!





Too much swagga for ya haters.

Nu skriver jag det här i bloggen så att jag följer det ordentligt. Eftersom jag ändå inte ska ut den här helgen kör vi en ordentlig nedskärning av sötsaker och kolhydrater igen. Bara i en vecka.
Det är jobbigt när det är lätt att gå ner i vikt. Då vet man att man kan göra det. Om det vore omöjligt skulle man inte ens försöka. Men let's go!

Take over control

Denna helg blir nu min tredje helg i rad jag inte har varit ute på krogen. Kryssningen i onsdags räknas inte, inte heller hemmafesterna. Vad har hänt med mig undrar jag. Diskuterade detta med Cem, han tycker att jag ska kolla på film eller haffa någon kille. Han har fan rätt

Ska jag vara såhär tråkig kan jag lika gärna skaffa pojkvän. Men jag stör mig på alla killar för tillfället, så det blir ju lite jobbigt det med. Aja, jag kan iaf jobba ihjäl mig tillsvidare. Cash is king



Just set them up to knock them down

Efter 13 timmars sömn är jag fortfarande halvdöd. Kryssningen i onsdags slet sönder min kropp fint.

20 tjejer var vi allt som allt, efter middagen röjde vi sönder dansgolvet. Tror jag och Martina fick en kick av att veta att man inte kunde skämma ut sig framför någon, så vi tog i för kung och fosterland..

PÅ dansgolvet var vi allihopa väldigt antikillar och dansade snabbt bort från killarnas sliskiga händer, vilket bidrog till att alla mina vänner blev puttade, och jag blev kallad för en "jävla hora". Ville så väldigt gärna slå till killen, men insåg då att det skulle vara jag som var våldsam, så Martina drog mig därifrån.

3 minuter efter hamnade dessa killar i bråk och det kändes ganska skönt. Senare på kvällen skaffade jag och Martina tre homies som berättade att de hade hamnat i slagsmål med några killar, eftersom de andra killar hade puttat på några tjejer. Coincidence.....

Vi dygnade med dessa killar, jag hann dock sova i 2 timmar innan mina idiotvänner väckte mig :)



Our hair is perfect but we're all getting shit wrecked, it's automatic honey, but we got no money

Det är så härligt ibland när man märker att ens vänner är lika konstiga som en själv. Fast man skulle väl inte umgås med folk som inte var lika en själv, so I guess it makes sense!
Ens vänner representerar en själv, därför ska man vara så försiktigt med att förolämpa folks vänner.

Nicolina: Vi lägger ngt framför dörren så att folk inte kan se in!
Hanna: Räknar du med att det finns glasväggar kanske?...


RSS 2.0