It's left me less than zero, beat down and bruised

Jag vägrar romantik. Jag vägrar kolla på One day, P.s I love you, A walk to remember osv osv. Vi männsikor är sjuka, kolla på den stora romantiska historierna, Romeo och Julia dör, Rhett lämnar Scarlett, Tristan dör, dör/blir lämnad/dör/blir lämnad.

När jag läser en bok eller ser en film, då vill jag må bra. Livet suger redan som den är. Varför måste jag få mig själv att må ännu sämre genom att se dessa filmer? Nej fan, hellre en krigsfilm. Jag har inte tillräckligt med sympati eller empati i kroppen för låtsasfigurer.. det där sparar jag till verkliga människor och verkliga tider.

Tips på kärleksfilmer/böcker? Jane Austen! Lyckliga slut är perfekta!


Bjuder på cigg igen, men nu som fienden

Det är inte bara jag som förtjänar det. Det är alla människor som fanns där för mig dag och natt. Det är alla människor jag glömde för att jag var för upptagen med dig. Men ja, det är mest jag, för alla sömnlösa nätter, alla analyseringar, alla funderingar. Allting. En ny människa? Kul för dig och din omgivning. Hoppas du slipper fucka upp något igen.
Som du så fint uttryckte det så många gånger: hejdå.

Tråkigt inlägg utan bild. Föreställ er bara mitt mellanfinger.

En undran vem som svek vem först

Första dagen i skolan jag skolkar medvetet idag. Men jag tänker inte ligga på latsidan, jag ska sätta mig ned och plugga my brains out (ungefär som jag gör nu, märker ni hur bra det går?). Ytterst irriterande att vara färdigsminkad och påklädd (speciellt påklädd) och missa bussen.

Men i ärlighetens namn, visst läraren är rolig. t.o.m snygg (den bäste hittills helt klart) men med hans kassa engelska kan jag lika gärna sitta hemma och översätta boken istället för hans engelska..

Okej, tror det här inlägget var mest till för att övertala mig själv, vilket jag lyckades göra. Nu.. dags för en powernap

Musics my wife girl, you can be my mistress

Såhär spräckt telefon...



och såhär snygg tjej, sminket gick ju det rätt bra med. Hade bara lim och smink i ögat halva kvällen så jag ut som en tjackis... awkward. Galnaste kvällen på länge. Bra månad hittills. Fått tillbaka lite av festandet och dubbelt så mycket av ångesten. Woop

I keep my eyes wide open all the time

I högstadiet tvingade vår musiklärare oss att börja med musikhistoria. Vem kunde ana att man faktiskt kunde börja älska musiken vi fick höra? Så tack Sven och Janne för att ni fick mig att älska musiken från 50'talet, och speciellt denne snyggings musik.



Okej, jag ska inte säga snygg, det är nog Joaquin Pheonix som luras i filmen...

Forget I'm a lady, man shirts short skirts

Jag skrev förut att jag älskar vår generation, vet ni vad jag älskar mer med den? Tjejerna ändrade syn på sig själva och varandra. Jag vet inte om jag bara har träffat ubersköna tjejer, eller om alla tjejer har förändrats allmänt?

Att tjejer ska få bete sig som killar, rapa, ha sex utan känslor, skita i att laga mat, tänka på sig själva har inte alltid varit helt okej. Men med rätt tjejkompisar, och med rätt inställning.. what do you do? Go!

Nu säger jag självklart inte att alla tjejer gör dessa saker, men man ska acceptera hur andra väljer att leva, och man ska fan stötta det.
Som en nära vän sa till mig idag:" Jag gör det inte själv, men jag tycker det är askul när andra gör det"


Live your life

"Jag ska inte dra ner negativ energi över bloggen" brukar de flesta bloggerskor köra med. Vet inte om jag håller med, men man bloggar när man mår bra eller när man mår dåligt. Och nu mår jag förjävlabra.
I alla aspekter frutom plugget går det bra, och som min chef sa idag. Man sätter sig och nöter in det. Det finns inget annat sätt. Så den aspekten får lösa sig med.
Nu ska jag försöka mig på att baka en kladdkaka till Albinaaa !

Ganska så ljust hår jämfört med det svarta....


RSS 2.0