I'll ask polite if the devil needs a ride because the angel on my right ain't hanging out with me tonight

Det blir aldrig bra. Är så jävla trött på all skit. Något måste alltid vara fel, annars skulle det ju inte gå eller hur?
Är så sjukt arg, vidriga äckliga människa. Karma existerar fan inte i den här världen, man kan vara hur grym som heslt, och fortsätta leva sitt liv genom att trampa på andra.






Through urban fields and suburban life

En hel helg har spenderats med Saga, väckte minnen från när man var 5 år. Mitt rum städades, jag kördes till/från jobbet, blev matad osv osv. Kan inte gnälla, sa nyss till min egen mamma att jag kanske vill bli adopterad.

Helgen har spenderats med fina människor, drinkbjudning på Undicii där man endast kände sig som en snorunge.. något som har ockuperat mitt huvud. Stureplan lyckas oftast bli folks rebound. Då man gör slut finns det två sätt att hantera det... tillbringa tiden med kompisar (oftast ätandes) där man snackar om vilken tur man har som blev av med killen/tjejen...

Eller alternativ två: Man festar järnet. Super och glömmer.
Vad väljer man hellre egntligen? Att älta eller att glömma? Ja, det är lite sorgligt att ta sin tillflykt till alkoholen och krogen, men om man mår bättre utav det, kan man klandra någon?
Sniff Sniff Cryyyyyy



Jag glömmer aldrig dina hemligheter, det du är rädd för fast ingen vet det

Alla har någon gång varit i den positionen, där man känner att man är den enda kompisen/partnern som kämpar. Har flera vänner som jag har kämpat för, och flera vänner som jag har ignorerat. Har insett att jag inte orkar bry mig längre. Tänker inte anstränga mig mer för någon som inte ger lika mycket tillbaka, tiden för sånt är förbi.
Koncentrationen kommer att riktas mot vännerna man faktiskt orkar med.

Don't miss, be the one that is missed




Fin present från fina vänner, de tyckte att den behövdes... jag håller nog med

She ain't a rockstar, but she got groupies, she ain't an actress but she makes movies

När man måste plugga dyker det plöstligt upp en massa andra saker man måste göra. Idag har jag hunnit städa fixa till min garderob, beställa min studentklänning beställa en present och rensa min dator.
En film som jag skulle se till imorgon tog mig ungefär sex timmar att se. Jag är så körd inför imorgon. Det enda som hindrar mig från att bryta ihop är att det är kryss-svar... fördelen med att ha en amerikansk lärare.
Man har ju ändå 33% chans att få rätt svar....



Det var hennes fel, eller förtjänst för vi hade kul ihop

Att få ett avslut på saker är väldigt viktigt för mig. Vet att jag bara får acceptera läget egentligen. Men vill ändå inte göra det, man förtjänar mer. En ursäkt, ett tack... vad som helst. Lever antagligen på hoppet att jag kommer att få det någon dag, fast det känns knappast trovärdigt längre.
Nu vill jag ha en kycklingsallad. Fan


Somehow I can't forget you, I've gone crazy from the moment I met you

Lösögonfransar. Guds gåva till mänsligheten, men samtidigt kan jag knappt gå utan längre. Börjar fundera på att ha dom till vardags också. Jag känner mig naken utan. Som en hund utan päls. Dock råkade jag rycka ut mina återstående ögonfransar igår, när jag skulle dra av de lösa :(

Måste nu pallra mig upp ur sängen. Ska ut,  men orkar inte festa någon mer. Har pushat it to the limit nu. Det är tråkigt, samma människor, samma musik. S-p-y-r.


You made me who I am, from the words that you said

Det är synd att man tillbringar den sista månaden av gymnasiet med ångest och deppighet. Varenda gång det blir tyst mellan oss i skolan vet vi vad alla tänker. Hur mycket vi kommer att sakna varandra. Det suger, Saga läste upp sitt valedetorian-tal för mig nyss, och här sitter jag med världens fulaste  pyjamas (sry Saga), bula på huvudet och med tårar i ögonen.

En fin sak sa hon, vi har byggt varandra så otroligt mycket. Funnits där för varandra och sagt till varandra när det har varit dags att skärpa oss. Visst, vi kanske inte alltid kommer att ses varje dag, men efter tre år har vi en sån pass stor del i varandras liv att det inte spelar någon roll längre. Jag vet vilka som har påverkat mig, och jag kan bara hoppas att man har gett lika mycket tillbaka.

Jag tackar dock min insomnia, jag sover nog för mycket för att hinna tänka fööör mycket på The Big Goodbye.
CORRECTION: Insomnia är tydligen när man aldrig sover... jag lider av "hypersomni"


Everytime I'm on you know, It's lights, camera, action

När jag och mina vänner går ut är det ångest om någon glömmer att ta med sig en kamera. Ibland känns det löjligt att stå och posa inne på en krog man redan har varit på tusen gånger.

Men annars skulle det kännas så meningslöst att klä upp sig, och hur kommer man ihåg kvällar? Vi har tack och lov bilder från nästan varje utekväll, och fast 729 taggar är lite väl överdrivet, är det kanske värt det. Memories


Get born, mess about with wax crayons, do some kissing, go to work, play bingo. The End.

Drifting through the wind, wanting to start again

Trött på sälllskap, trött på ensamhet. Trött på att sova, trött på att vara vaken. Jag vet inte varför, men såhär blir jag alltid i början av sommaren. Tror att solens närvaro rubbar mina hormoner.

En sak har jag insett, dumpa röda läppar! Det är så jäkla svårt att få det snyggt utan att det kladdar. När jag forskade i mammas sminklåda hittade jag något intressant. Rosa läppstift, så sjukt fint till mörkt hår. Rota i mammas saker är något jag aldrig kommer att kunna sluta med, fast jag har tusen andra saker själv. Varför är det så kul egentligen??


Usch hur kunde jag dejta det där, jag trodde att det skulle fungera

Man blir så himla glad av komplimanger. Märker själv hur glad jag blir när någon kommenterar någon bild eller lägger märke till ens nya hårfärg/klänning/naglar m.m.
En komplimang eller en god gärning kan värma en hela dagen.


I fredags när jag frös la Christian sin tröja på mina ben utan att jag ens sa någonting. Det är småsakerna som förgyllar ens vardag, varför är vi då så dåliga på att göra sånt här för varandra? Det är inte svårt att ge komplimanger, man förlorar inget på det, utan vinner en känsla av att ha gjort någon annan glad.
Det är en helt win-win situation.



They say that true love hurts, well this could almost kill me, young love murder that is what this must be

Det är en sak jag har desperat funderat på.  Avicii och Tim Berg är samma person.. när jag då ser Bromance- Avicii Remix får jag lite schizo-varning av människan. Han gör en låt med ett visst namn först, och sedan remixar det med sitt andra namn?.... OM någon råkar veta varför han gör så får ni gärna höra av er...

Skivan i söndags var det bästa jag har varit med om länge. Blev fixade hos Saga, la ut finfina middagsplaceringar, middagen var trevlig, och festen finner jag inga ord för. Var orolig över Dj:n men han överträffade mina förväntingar. Ghazal <3 DJ's.


RSS 2.0