I am the clubrocker

Saga påstår att hon hatar vår generation, och att det är färglöst och tråkigt. Första gången jag tänkte på det kunde jag hålla med. Men Igår när jag satt på biblioteket med Sam insåg jag att nej, jag älskar vår generation.

Vår generation kommer att handla om elektroniken, iPhones, Mac-datorer, Blu-ray, ELEKTRONIK.. och då är det även elektro-musik.

Med det syftar jag på house-kulturen som har växt och växt de senaste åren. Jag syftar på musiken som är så avskalad. Det går inte att känna annat än glädje när man hör house-musik, det är inga deprimerande texter som Bullet for for My Valentine har, det är inga dolda budskap som med 50 cent. Missförstå mig inte, jag är tjejen som har gått från att ha sjungit till Aqua, till Nirvana,  till att kunna Eminems texter utantill... jag har avverkat det mesta, men inget har fått mig så glad som house-musiken.

Att nu kulturen har växt till en sorts religion är fantastiskt. Inga lamea pojkbands föreställningar, det är naket, det är naturligt ( med undantag för de stora showerna med de där läskiga Guetta-robotarna) det är bara musik.
Dj's are the new Rockstars sa de i SHM's dokumentär, och det är så jäkla sant. Vi håller på att gå tillbaka till Rock'n'roll kulturen, men nu är det Sex, Drugs and House music. Vad man tycker om de två första delarna bryr jag mig inte, men jag är jävligt glad att få vara med om den tredje biten.
'


I can't do well when I think you're gonna leave me now, but I know I'll try

Okej nu tänker jag ta en paus från livet (d.v.s pluggandet) och gnälla lite.


Dudes and dudettes,
vissa va oss brukar ögna igenom facebook innan vi ska sova, när vi äter eller när vi vaknar...
vi vill INTEEEEEEE se bilder på döda/sönderslagna/våldtagna barn.

Kalla mig ignorant, men jag kan bara inte. Det finns en tid och plats för allt, och självklart är det som händer väldigt hemskt, och man ska göra allt man kan för att hjälpa. MEN SNÄLLA, inte länka sånt på facebook.

Vill ni att vissa människor ska se, länka det på deras wall, eller varför inte starta en blogg och uttrycka alla åsikter i den? Jag är trött på sömnlösa nätter och kvarlämnad mat p.g.a era bilder.

Tack för mig


We are the people that rule the world

Det finns så mycket som det är mening att vi ska göra.

1.Man ska umgås med sina vänner, helst ha många, och kunna vara en bra vän stöttande och finnas där. Alltid. När mamma/pappa/pojkvän/hund är dum, då ska man finnas där.

2.Man ska vara en bra dotter/syster/fru, man ska finnas där för sin familj, umgås med familjen, prata med familjen för blod är ju tjockare än vatten och det ska man aldrig glömma. Man vill ju inte gå miste om något och ångra sig resten av livet.

3.Man ska vara en bra elev, aldrig missa lektioner, få bra betyg och lämna allt i tid. Man ska skaffa klasskamrater som skriver anteckningar åt en, som super med en, o.s.v.... (men glöm inte att inte glömma dina riktiga vänner.)

4.Man ska ha ett bra jobb, göra något med sin tid, tjäna egna pengar, stå på egna ben, utvecklas som person. Vilken loser som helst har ett jobb ju.

5.Man ska helst ha en hobby. Man kan ju inte bara plugga och umgås med vänner, har man ingen egen vilja? Inga egna intressen? Jo för fan, bara sätta igång och hitta något man älskar att göra.

6.Man ska träna. Är man dum i huvudet och inte tränar är det ganska farligt. Vill man vara ett fetto eller? Man måste ju mer eller mindre se ut som en VS modell för Guds skull... fett är äckligt. Tänk på alla tusen problem vi i västvärlden lider av för att vi inte tränar. Fetma, hög kolesterol... o.s.v. o.s.v


Nu blev listan längre än vad jag hade tänkt med. Men fyfan vad många krav det finns.
7: Man ska komma ihåg att andas...

Putting on shades for the cameras

Lovade Manna att sluta hata på mitt utseende, men inte helt lätt när man plötsligt sväller upp så snart man kommer hem från Italien. Men på torsdag är det simning som står på schemat. Som Hanna så fint uttryckte det, "en anledning att raka benen"....

Även två intervjuer på samma dag. Jag vet att man inte ska ta ut nåt i förskott, men faaan vad jag vill. Håll tummarna people

 


You shake my nerves and you rattle my brain

Konsten att inte se ut som sig själv. Gick igenom gamla ego-bilder och fastnade på hur olik mig själv jag är på dessa två bilder. Coolt.

She moves it around the clock

Ibland blir jag stolt...

Cherry cherry boom boom

Varför är jag konstant trött? Jag måste seriöst lida av hypersomni, jag skulle kunna sova hur mycket som helst. De senaste två veckorna har jag försökt dunka mitt huvud lite diskret i bänken bakom för att vakna till, men varken smärtan eller tre koppar kaffe om dagen hjälper.

Kanske borde börja röka igen, för pluggets sake. Eller för kroppens sake med. Idag när jag kom hem  kände jag mig sjukt sugen på mat. Gjorde en GRYM ägg +tonfisksallad OCH spagetti carbonara. OCH eget rhode island sås. Vet att de flesta av mina läsare inte förstår varför jag är så stolt. Men för en gångs skull lyckades jag med två hela rätter :D

Checka mina nya naglar!!... och det verkar som att t.o.m min hand har gått upp i vikt... fml..


You were like my lover and my best friend, all wrapped in one, with a ribbon on it

Har inte varit någon bra dag. Kände på mig att något skulle hända min stackars väska när två främlingar kom fram och undrade vart den var köpt, och när jag var på språng mot pendeltåget så ramlar den rakt på golvet.

Min väska var alltså så pass tung att METALL inte klarar av den.. Hur ska min rygg göra det undrar jag då. Kan man anmäla skolan för too much workload så att inte ens ryggen klarar av det?... Ibland skulle det vara nice att bo i USA


Think about it when you touch me there

Idag hann jag med mycket. Skolan + plugg efter skolan. Träffade Hanna och expressdejtade, kollade upp min ögon (ögoninflammation; check) OCH fika/snack med Banfsheh efter jobbet.

Nånting som jag tänkte på när jag satt där med henne i Huddinge centrum var hur mycket utseendet faktiskt betyder. Hur mycket trevligare det är att sitta och prata med en snygg människa, och ärligt talat, no homo, men det är ett större nöje att titta på tjejer än på killar.
Tur att man har så snygga vänner runt sig iaf.



I know whats right, but go left

De senaste dagarna har jag tänkt på en sak väldigt mycket.. hur kommer det sig att man blir kissnödig så fort man SER sin ytterdörr?? Det spelar ingen roll att man har kissat fem minuter innan, bara man ser ytterdörren blir det plötsligt panik att öppna dörren och tömma urinblåsan.

Något jag upptäckte i Italien är hur roligt man kan bete sig när man är bakis. Flera gånger kom min roommate in på badrummet när jag satt på golvet och stirrade på tvättmaskinen och var helt fascinerad av maskinen. Jag och Nicola som jobbade tillsammans mådde alltid sämst och försökte få oss själva att må bättre genom att göra en massa smoothies... Eller stack in huvudet i någon slags frys/kylskåp.

 

 

 


And now my hearts gone cold and the one who brings it back, is you

Jag tar tillbaka det jag sa. Att låta bli mat = omöjligt just nu. Jag tror att om jag fastnade i ett hus gjord av mat skulle jag lätt kunna äta mig ut därifrån. Känns som att maten är det enda som glädjer mig just nu... fat girl walking
Cyklade till skolan idag från Manna, världens bästa sällskap var jag som inte kunde säga ett ord för att jag koncentrerade mig mest på att inte sluta andas.

Grounded your whole life so now you runnin' wild

Okej kollade lite fb-bilder (på andra) och i år tänker jag fan börja ladda inför beach 2012 tidigare på den här sidan av året. Fr.o.m imorgon ska jag börja träna mer, svälta mig igen (läs: låta bli det goda) och ehm... ja det är väl det. Inget överflödigt fett, nånstans



For a special girl

Mor och dotter-dag. Andra rökfria dagen för oss båda, och dessutom är vi ingen fungerande teve. Detta har ju lett till konstant ätande, gnällande och tandgnisslande.
Tar tillbaka det jag skrev i några inlägg sen.. kanske inte har lugnat ner mig alls. Nu är jag för trött för att orka blogga. Måste tagga inför imorgon, BOKFÖRING i fyra veckor.. woop woop Jovva sju timmar på det ska bli ännu niceare. Men det kanske får mig att tänka på annat.


RSS 2.0