We are the people that rule the world

Det finns så mycket som det är mening att vi ska göra.

1.Man ska umgås med sina vänner, helst ha många, och kunna vara en bra vän stöttande och finnas där. Alltid. När mamma/pappa/pojkvän/hund är dum, då ska man finnas där.

2.Man ska vara en bra dotter/syster/fru, man ska finnas där för sin familj, umgås med familjen, prata med familjen för blod är ju tjockare än vatten och det ska man aldrig glömma. Man vill ju inte gå miste om något och ångra sig resten av livet.

3.Man ska vara en bra elev, aldrig missa lektioner, få bra betyg och lämna allt i tid. Man ska skaffa klasskamrater som skriver anteckningar åt en, som super med en, o.s.v.... (men glöm inte att inte glömma dina riktiga vänner.)

4.Man ska ha ett bra jobb, göra något med sin tid, tjäna egna pengar, stå på egna ben, utvecklas som person. Vilken loser som helst har ett jobb ju.

5.Man ska helst ha en hobby. Man kan ju inte bara plugga och umgås med vänner, har man ingen egen vilja? Inga egna intressen? Jo för fan, bara sätta igång och hitta något man älskar att göra.

6.Man ska träna. Är man dum i huvudet och inte tränar är det ganska farligt. Vill man vara ett fetto eller? Man måste ju mer eller mindre se ut som en VS modell för Guds skull... fett är äckligt. Tänk på alla tusen problem vi i västvärlden lider av för att vi inte tränar. Fetma, hög kolesterol... o.s.v. o.s.v


Nu blev listan längre än vad jag hade tänkt med. Men fyfan vad många krav det finns.
7: Man ska komma ihåg att andas...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0