He's still awake and he wonders, if all this fucking pain will make him stronger

Är det verkligen vad ni behöver? Landet är i kris, ingen litar på presidenten längre och ekonomin sjunker, men istället väljer USA nu att lägga tid energi och uppmärksamhet på att avrätta en man. En kanske oskyldig man. Sju av nio personer har tagit tillbaka sina vittnesmål, men ändå väljer de att avrätta honom.

Försöker USA kanske visa att dom faktiskt gör något? Cause you're not fooling anyone. Har länge varit intresserad av politik, men är så äcklad utav alla rättssystem för tillfället. Så jävla korrupt, handlar bara om vem som kan ljuga och lura andra mest och det har jag fått nog av nu.
Det är så himla äckligt att han ska bli avrättad för att ha kanske mördat en polisman, EN polisman, men allt Breivik har fått just nu är isolering. Tummen upp verkligen!

Vill helst rensa allt i mitt liv nu, slänga alla gamla oanvända saker, inkluderad vännerna man inte litar på längre. Livet är för kort för att slösas, vem vet, imorgon kanske man blir oskyldigt anklagad för någonting helt absurt och avrättad.

In på Amnesty och take action för fan!

http://www.amnestyusa.org/news/press-releases/amnesty-international-condemns-decision-to-deny-troy-davis-clemency-calling-it-an-outrageous-affront



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0